• 06 30 4757299
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-P:8-17-ig

ALVÁZVÉDELEM

Logo Dinitrol

A gépjármű új korától már ajánlott az alváz- és üregvédelem kezelésének elvégzése, lehetőleg szakember által, mely a karosszéria várható élettartamát növeli, a kezelés elvégzésétől akár 7 éven keresztül fenntartható a tökéletes korrózióvédelem. A korrózióvédelmi eljárás mindenképpen egy befektetés, mely az autó eredeti állapotának és értékének megőrzését is szolgálja.

A gépjárművek legdrágább szerkezeti egysége a karosszéria, ami egy erős, masszív tartást biztosít, azonban a korrózióval megtámadott, átlyukadt karosszéria már nem tudja biztosítani azt a merevséget és stabilitást, ami az utasok részére megfelelő biztonságot nyújtana.

Az autógyárak a környezetvédelmi normák betartása mellett egyre jobban törekednek az újrahasznosíthatósági megoldásokra, azonban rendkívül fontos szempont termékeik szép, tetszetős megjelenése. A gyártóknak sajnos nem érdekük, hogy termékeik hosszú távon tartósak maradjanak, az innovatív megoldások, a gyors modellváltás, az esztétikusabb formák megjelenése a piacon való fennmaradásukat célozza.

 

Kövess minket a FACEBOOKON is!

© 2022 Miskolc Alvázvédelem. All Rights Reserved. Powered by NeterNET